Les profundes i sorprenents confessions del príncep Harry sobre la família reial

per Redacció, el 9 de gener de 2023 a les 06:00
El príncep Harry ha concedit una entrevista al canal britànic ITV i ha aprofundit en la ruptura de la Família Reial britànica. El fill del rei Carles III, ha acusat la família de "ficar-se al llit amb el diable" amb l'objectiu de renovar la imatge de la corona i ha assegurat que tot i que estima al seu germà i al seu pare, "per ara, no els reconec, tant com ells probablement no em reconeixen".

En Harry ha confessat que no està gens d'acord amb com s'està gestionant aquesta crisi institucional a la reialesa britànica. Concretament, pensa que "l'honestedat està cremant ponts. Ja saps, el silenci només permet que l'abusador abusi". A més, acusa els seus familiars de no tenir cap intenció de reconciliar-se amb ell. "He escrit cartes i enviar correus als diferents membres de la família. Vull la reconciliació, però primer cal rendir comptes. No pots seguir dient-me que estic delirant i que soc un paranoic quan totes les proves estan acumulades".


En parlar de la seva família, va explicar que en Carles III, mai va estar preparat per ser pare sol, però que ho va intentar. I, pel que fa a la relació entre la seva dona, Meghan Markle i la seva cunyada, Kate Middleton, va confessar que "mai es van dur bé". A més, sembla que la duquessa de Sussex va ser víctima d'estereotips per part dels diferents membres de la Família Reial.

Finalment, en Harry va confessar que sempre va esperar que tots quatre es poguessin dur bé, però que va ser una relació conflictiva. De fet, la Meghan va acusar la Kate Middleton de tenir "un cervell de bebè" i aquesta va exigir les seves disculpes.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: