Aquesta parella de famosos torna a trencar la seva relació

per Redacció, el 9 de gener de 2023 a les 06:00
Fa uns anys, la Kylie Jenner i en Travis Scott van decidir donar una segona oportunitat al seu amor, però sembla que la cosa no ha funcionat.

Una persona molt propera a la parella ha confirmat la seva ruptura: "Kylie i Travis ho han deixat un altre cop, se suposava que anaven a passar les vacances junts, però ella va marxar a Aspen amb la seva família i amics". I ha afegit que "això ha passat en moltes ocasions, se'ls coneix per les seves anades i tornades, però sempre seran bons amics i grans pares".


La parella va començar a sortir l'any 2017, poc després que la Kylie Jenner talles amb el cantant Tyga. No van trigar a tenir la seva primera filla, Stormi, però l'any 2019 van trencar a causa de diverses infidelitats. Pel bé de la seva filla i per culpa de la pandèmia, van decidir passar els mesos de quarantena junts i van donar-se una segona oportunitat.

L'any 2021 van anunciar que esperaven al seu segon fill, Wolf, a qui finalment van canviar el nom. Molts dels seguidors de la model asseguren que es diu Coconut, però la parella no ho ha confirmat.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: