Aquest és el color de l'any, què significa?

per Adolescents.cat, el 15 de gener de 2023 a les 08:56
Com cada any Pantone ja ha fet oficial el color que regnarà durant el 2023. Després del color malva anomenat “Veri Peri” de 2022 i el gris de 2021, aquest any per fi passem a un to molt més atrevit! Es tracta del “Viva Magenta”, una barreja entre granate, fucsia i morat. És càlid i fred a la vegada i això el fa molt especial.

Segons els creadors del to, és un color “empoderador que impulsa la renovació, és valent, intrèpid i palpitant”. Per prendre la decisió de quin seria el color de l’any 2023, la directora executiva de Pantone Color Institute i tot l’equip van fer una exhaustiva tasca d’observació i investigació de tot el que s’ha fet últimament al cine, la moda, televisió, arts gràfiques, disseny web, interiorisme… Alhora també s’han tingut en compte els moviments socials, canvis polítics, esdeveniments globals, estils de vida, destins de viatge més demandants i les reivindicacions populars amb més impacte.


I quins valors s’atribueixen al “Viva Magenta”?



Aquest color de la família dels vermells, està inspirat en un tipus de tiny roig natural molt preuat. Ens fa connectar amb allò primitiu i les forces de la naturalesa. Representa optimisme, alegria, força, valentia i coratge! Uns valors que, sens dubte, necessitem molt en els temps que corren!



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: