Logotip de Adolescents.cat

La ruptura de Tamara Falcó i Íñigo Onieva ha estat un muntatge?

per Redacció, el 11 de gener de 2023 a les 06:00
Després de la seva ruptura amb Íñigo Onieva, Tamara Falcó s'ha convertit en la persona més buscada a Internet aquest 2022. La marquesa ha aconseguit el que volia, ser el centre d'atenció de la premsa del cor, i moltes persones comencen a sospitar que segueix amb l'Íñigo i que tot ha estat un muntatge.

Els rumors diuen que tot es tracta d'una escenificació en cinc actes: les banyes, el despit, l'apropament, la tornada i el casament. Els dos últims encara no han passat, però tot apunta que la Tamara podria perdonar a l'Íñigo, ja que no seria propi d'una catòlica com ella actuar sempre des del rancor.


Aquesta creença se sosté en què la marquesa sempre ha actuat amb molta prudència, com si sabes exactament quin pas havia de fer a cada moment. Fins i tot va aparèixer a un anunci d'embotits rient-se d'ella mateixa. I és que, si abans cobrarà uns 100.000 euros per campanya publicitària, està clar que els seus ingressos s'han multiplicat durant aquests últims mesos.

El cas de l'Íñigo no ha estat diferent. Ell també ha tingut una conducta sospitosa, ja que no ha aprofitat l'ocasió per lucrar-se. De fet, se sap que ha rebut assessoria d'un equip professional aliè a la premsa del cor sobre com afrontar una crisi de reputació pública i que l'obligava a mantenir-se callat i no guanyar diners amb la situació.


I, si les sospites acaben sent reals, no seria la primera a utilitzar aquesta estratègia. Al llarg de la història, moltes artistes han utilitzat el mal comportament dels seus ex per guanyar-se l'empatia del seu públic i augmentar la seva riquesa.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: