Nova informació sobre el cas denunciat a la discoteca Waka

per Redacció, el 10 de gener de 2023 a les 08:39
El vídeo sexual que va se gravat aquest desembre a l'interior de la disocteca Waka no va ser una agressió sexual, segons assenyalen els Mossos d'Esquadra, que ha revisat les càmeres del local i interrogat diverses persones.

Segons ha informat el Diari de Sabadell, citant fonts policials, en l'anàlisi toxicològica s'ha descartat que la jove de 16 anys que apareix en l'enregistrament estés sota els efectes de la droga. La mare de la menor va interposar una denúncia per agressió sexual.


El treball policial, però, no ha acabat i se segueix am la ivnestigació per trobar el o els responsables de la difusió de la gravació, ja que cal recordar que la distribució d'aquests tipus de vídeos per les xarxes socials sense el consentiment de la víctima pot suposar un delicte contra la intimitat i contra la integritat sexual. El càstig, tal com recull el codi penal, pot ser de fins a un any de presó.

A més, des de la implantació de la llei del sí és sí, també hi ha contemplades multes per aquelles persones que rebin les imatges i les tornin a difondre. 




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: