TikTok censura el compte d'una noia per mostrar l'acne que pateix

per Redacció, el 11 de gener de 2023 a les 06:00
TikTok té unes normes molt estrictes i s'assegura que tot el seu contingut les compleixi. A vegades, però, s'equivoca i censura contingut que no comet cap infracció, com ha estat el cas de l'Eva Grant, a qui han eliminat el compte per mostrar l'acne que pateix.

La jove de 16 anys sempre va contactar amb la BBC per explicar el seu cas. La plataforma va eliminar el seu compte per mostrar contingut de mal gust. "Em vaig assegurar que tot el que publicava complís amb les normes. No deia paraulotes i no mostrava res de dolent. Fins i tot vaig verificar tot amb la meva mare per endavant", va explicar.

 
@porefection These can cause acne but dont always #everyskinisbeautiful #beauty #StemDrop001 #skin #iamme #everyskinisprettyskin #tiktok #missgalaxy #missteenyorkgalaxy #tiktok #acne #foru #porefect #porefection #love #food ♬ original sound - Ryan James Davies

La finalitat dels seus vídeos sempre ha estat difondre el body positivity i mostrava l'acne, cosa que TikTok va trobar inapropiada. "Vaig enviar un correu electrònic a TikTok, preguntant-los per què van eliminar el compte i no vaig obtenir resposta", va explicar.


Finalment, la jove va recuperar el seu compte i la plataforma va admetre el seu error. "Estem oberts al fet que no encertem en totes les decisions de moderació i hem restablert el compte d'Eva", va assenyalar un portaveu.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: