Aquestes són les millors pelis i sèries de l'any, segons els Globus d'Or

per Redacció, el 11 de gener de 2023 a les 09:47
Ahir es van tornar a celebrar els Globus d'Or, una gala on es premien les millors pel·lícules i sèries de l'any. I hi va haver absències importants.

Ni Zendaya ni Cate Blanchett van acudir a l'acte i van deixar un buit important. I és que cap de les dues va pujar a recollir els premis que se'ls hi havien atorgat.

El motiu? Totes dues van dir que no hi podien anar per motius de feina. El cert, però, és que molta gent pensa que no hi van acudir com a símbol de protesta.

I és que, sobretot des de l'any passat, els Globus d'Or estan envoltants de polèmica. El 2022 l'Associació de Premsa Estrangera de Hollywood, que és qui organitza els premis, va estar acusada de corrupció, de tràfic d'influències i de falta de diversitat. Això va fer que alguns actors decidissin fer boicot a aquests premis...boicot que ha continuat aquest any.

Malgrat tot, la gala es va celebrar amb més o menys normalitat. Les grans guanyadores de la nit van ser les pel·lícules Almas en pena de Inisherin i Los Fabelman, d'Steven Spilberg. Pel que fa a les sèries, les categories més importants les van guanyar, La casa del dragón, Colegio Abbott i The White Lottus.

Us deixem aquí amb un llistat més ampli:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: