Quants milions de dòlars cobren els protagonistes de Stranger Things?

per Redacció, el 13 de gener de 2023 a les 06:00
Stranger Things ha estat una de les sèries més exitoses de tots els temps. Queda molt poc perquè s'estreni la cinquena i última temporada i sembla que els actors i actrius cobraran més diners que mal.

El mitjà Punk ha compartit els seus sous i sembla que Charlie Heaton, Natalia Dyer, Maya Hawke i Joe Keery (Jonathan, Nancy, Robin i Steve) són els que menys diners rebran, un total de 6 milions de dòlars cadascú. Els nens protagonistes, Noah Schnapp, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Finn Wolfhard i Sadie Sink (Will, Dustin, Lucas, Mike i Max) guanyaran 7 milions de dòlars.


En les posicions més altes trobem als més veterans, David Harbour i Winona Ryder (Jim i Joyce), que rebran 9,5 milions de dòlars. I, el sou de Millie Bobby Brown (Eleven) serà el més elevat de tots, ja que sense el seu personatge la sèrie no hauria estat el mateix, però no es coneix la quantitat exacta. L'actriu, però, té un altre tipus d'acord amb la companyia, fet pel qual ha tingut l'oportunitat de protagonitzar Enola Holmes.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: