Aitana parla sobre com cuida la seva salut mental i la importància d'anar a teràpia

per Redacció, el 13 de gener de 2023 a les 06:00
L'Aitana és una de les persones més exitoses del país. Amb només 23 anys ha aconseguit viure de la seva música i ser un referent de la música pop. Aquest mes ha tingut l'oportunitat de protagonitzar la portada de la revista 'Glamour' de Mèxic i ha parlat d'un tema molt important: la salut mental.

L'artista ha explicat que ella cuida la seva salut mental "rodejant-me de la meva família i dels amics que he tingut tota la vida, que són també els qui et recorden d'on vens". I és que quan estava a l'acadèmia d'Operación Triumfo l'Aitana ja parlava molt de les seves amistats i ho segueix fent als seus concerts i al seu Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AITANA (@aitanax)


A més d'això, també rep teràpia i està molt contenta. És molt conscient, però, que no tothom té la sort de permetre's acudir al psicòleg. "Aquí a Espanya és molt car i hem de ser realistes: per com estan les coses i la salut, per descomptat cal pagar aquest servei, però per a molta gent és complicat permetre-s'ho. Tant de bo es pogués per a tots", diu.


Per ella és molt important anar al psicòleg, i per això explica que "els serveis de salut privada i pública d'Espanya a vegades ofereixen teràpia per qui ho necessita i és molt valuós".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: