Una de les parelles de famosos més estimada hauria posat fi a la seva relació

per Redacció, el 12 de gener de 2023 a les 10:53
Paul Mescal i Phoebe Bridgers s'havien convertit en una de les parelles més estimades d'internet. És per això que la seva suposada ruptura està sent un dels temes més comentats. Pel que sembla, l'actor i la cantant ho haurien deixat aquest passat Nadal, tot i que de moment no se saben més detalls.

Phoebe Bridgers és una cantautora americana de 28 anys, que ha conquistat la crítica amb cançons com 'Motion Sickness' i 'Kyoto', entre altres èxits. Paul Mescal també té una carrera d'èxit. Després de triomfar amb la sèrie Normal people, el 2022 va treballar en ficcions tan importants com 'Aftersun', 'God's Creatures' i 'Carmen' i ara serà el protagonista de 'Gladiator 2'.


La parella va començar a sortir el 2020, després que tots dos intercanviessin diversos tuits arran de Normal People. Aquell mateix any, ell va protagonitzar el vídeo musical de Phoebe Bridgers 'Savior Complex', donant a entendre que la seva relació anava més enllà de l'amistat.

Tot i això, no va ser fins el 2021 quan la parella va confirmar que estaven junts caminant per la catifa vermella de LACM Art + Film Gal·la presentada per Gucci.El 2022 semblava que la relació cada cop anava a més i fins i tot van saltar els rumors que estaven compromesos. El Paul i la Phoebe van assistir junts a la Met Gala només uns dies després que ella el presentés als seus amics com el seu "promès" i lluís un anell al dit.

A finals del 2022, però, els rumors van començar a ser de ruptura i ara ja sembla que la notícia és definitiva tot i que cap dels dos l'ha confirmada.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: