Una artista veneçolana acusa Shakira de plagi

per Redacció, el 13 de gener de 2023 a les 06:00
La cançó de la Shakira amb Bizarrap, BZRP Music Sessions #53, està donant molt a parlar. I és que ja s'estava tornant habitual que la Shakira parles d'en Piqué a les seves cançons, però ningú esperava una lletra tan directa com la d'aquest últim tema.

L'artista ha criticat tant a en Piqué com a la seva nova parella, la Clara Chía. "De l'amor a l'odi hi ha un pas", "molt gimnàs, però treballa el cervell una mica també", "jo valc per dos de 22, vas canviar un Ferrari per un Twingo, vas canviar un Rolex per un Casio" i "té nom de bona persona, clarament no és com sona" són les frases més destacades de la cançó.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BZRP (@bizarrap)


Però sembla que aquesta cançó podria sortir cara, ja que Briella, una artista veneçolana, l'ha acusat de plagi. "Estic en shock amb la BZPR Session, no ho puc creure, sembla que és la meva cançó Solo Tú".

 
@briellamusica

La sesión de Shakira con BZRP se parece a mi canción “Solo tú”??

♬ sonido original - Briella

Fins i tot va publicar un vídeo a TikTok on compara la seva cançó amb la de la Shakira i es pot veure clarament la semblança. "Aquest vídeo no el faig amb la intenció de buscar problemes, soc fanàtica de tota la vida de Shakira, soc fan de la feina de Bizarrap i de veritat estic en shock, no sé què fer".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: