El tuit de Gerard Piqué que ha generat debat

per Redacció, el 13 de gener de 2023 a les 10:20
Feia dies que esperàvem l'últim tema de la Shakira amb Bizarrap "BZRP Music Sessions #53" i per fi l'hem pogut escoltar. La seva lletra no deixa cap dubte què la ruptura amb en Piqué no està sent gens fàcil per a ella.

I és que, tot i que no és la primera cançó que dedica al seu ex, sí que és la més contundent. Aquestes són les indirectes que hi trobem i que no només dedica a Piqué sinó també a Clara Chía.

"Tant que anaves de campió i quan et necessitava em vas donar la teva pitjor versió"; "té nom de persona bona, però clarament no és com sona. Té nom de persona bona, clarament és igualeta a tu";
"desitjo que et vagi bé amb el meu suposat reemplaçament. Vas canviar un Rolex per un Casio".


Tenint en compte la polèmica que ha aixecat la lletra, molts s'esperaven que Piqué reaccionés d'alguna manera a les xarxes socials i ho ha fet, però no de manera explícita. De fet, el futbolista no ha dit res sobre Shakira, però sí que ha utilitzat un joc de paraules - com fa ella en la cançó-  per parlar de la Kings League. Ha escrit: "TE VAS a enterar". Una clara referència a Javier Tevas, president de la Lliga que ha criticat fortament a Piqué per organitzar esdeveniments com la Kings League.

Tot i que com hem dit el tuit del futbolista no anava per Shakira, molts han reaccionat preguntant-se si les paraules de Piqué tenen una doble lectura i també podrien estar dirigides a la cantant. També hi ha qui assegura que l'esportista ha publicat aquest missatge per deixar clar que ell està centrat en els seus projectes i que no es pensa posar en cap polèmica. Què en penseu?

 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: