La tècnica que t'ajudarà a compartir les teves fantasies sexuals sense por

per Redacció, el 15 de gener de 2023 a les 06:00
Quan estàs en parella, és normal voler experimentar i provar coses noves. Però no sempre és fàcil parlar de les teves fantasies sexuals i verbalitzar tot allò que t'agradaria fer. Sobretot al principi d'una relació, quan encara no tens molta confiança amb l'altra persona i estàs descobrint el que li agrada. Et fa por el que pugui pensar, i per això amagues alguns dels teus desitjos.

Avui et compartim una tècnica que t'ajudarà a parlar més obertament del tema i és la llista YNM (yes/no/maybe). Es tracta d'omplir tres columnes, una amb les coses sexuals que estaries disposat/da a provar, una altra amb les que no i una última amb les que potser. Aquesta llista és ideal per dir allò que t'agradaria provar sense haver de verbalitzar-ho.


Per exemple, potser no saps com dir-li a la teva parella que tens curiositat pel sexe anal o que vols et xiuxiuegi coses a l'orella mentre teniu sexe. Doncs ho pots escriure a la llista com una cosa que estaries disposat/da a provar i compartir-ho amb ell/a. D'aquesta manera, no li estàs expressant directament els teus desitjos, sinó que li estàs donant una sèrie de possibilitats i ell/a pot triar si provar o no.

La llista ajuda a obrir els canals de comunicació i a què no sigui tant intimidant parlar d'aquests temes amb la teva parella. Hi ha relacions que s'estanquen sexualment per falta de comunicació. A més, no només és important dir allò que vols provar, sinó també deixar clar allò que no t'agrada. En aquest sentit, la llista també t'ajudarà a deixar clars els teus límits. No tinguis por a dir que no.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: