Actors i actrius que van ser arrestades al mig d'un rodatge

per Redacció, el 8 de juliol de 2023 a les 06:00
Sabies que aquests actors i actrius van anar a la presó mentre estaven rodant?

 


Versió sense playbuzz
Vince Vaughn
L'any 2001, l'actor va ser arrestat i acusat d'agressió mentre rodava Domestic Disturbance a Wilmington, Carolina del Nord. Un dia, els coprotagonistes Vaughn i Steve Buscemi i el guionista Scott Rosenberg, van anar a un bar del centre anomenat The Firefly. Allà, algunes persones els van insultar perquè no els agradava que les estrelles de Hollywood envaïssin el seu espai. Les tensions van anar augmentant i Vaughn va acabar en una baralla.

Eliza Dushku i Jesse Bradford
Durant un viatge a Tijuana, enmig de la gravació de la pel·lícula dels 2000 Bring It On, Eliza Dushku i Jesse Bradford van ser arrestats i empresonats. El director Peyton Reed va explicar a BuzzFeed: "Em vaig assabentar al final del rodatge, després de parlar amb els productors, que Eliza i Jesse havien decidit creuar la frontera a Mèxic i fer festa, i van acabar en una presó mexicana i van haver de ser rescatats".

Sean Penn 
L'any 1988, Sean Penn estava rodant el drama policial Colors. Quan la producció estava descansant, un extra anomenat Jeffrey Klein es va apropar a l'actor i li va fer algunes fotos. Sembla que ell no li va fer gaire gràcia i va escopir-li, de manera que en Klein li va tornar l'escopinada i Penn va donar-li un cop de puny.

James Remar 
L'actor James Remar va ser arrestat l'any 1986 per posseir drogues durant el rodatge d'Aliens. Remar va ser acomiadat de la pel·lícula i substituït per Michael Biehn. Per sort, Remar va superar els seus problemes amb les drogues i ha tingut una carrera exitosa.

Tiffany Haddish
A principis d'any l'actriu estava passant per un moment complicat. Mentre estava rodant Haunted Mansion, la policia va rebre una trucada on es denunciava que hi havia un conductor adormit a un cotxe al mig d'una carretera. Els agents van arrestar a Tiffany per conduir sota els efectes de la droga. Més tard, va ser alliberada de la pressó després de pagar una fiança de 1.666 dòlars.

Charlie Sheen 
L'actor va ser detingut per violència domèstica durant el rodatge de la setena temporada de la sèrie Dos hombres y medio. El dia de Nadal de 2009, la dona de Charlie Sheen, Brooke Mueller, va trucar al 911 plorant i dient que el seu marit l'havia  amenaçat amb un ganivet.  La policia va arrestar a Sheen, que va ser portat a la presó i va ser detingut per investigació d'agressions i amenaces en segon grau i travessia criminal.  

Va ser alliberat després de pagar una fiança de 8.500 dòlars i mesos després es va declarar culpable. Va ser condemnat a 30 dies en un centre de rehabilitació, 30 dies de llibertat condicional i 36 hores de control de la ira.

Robert Downey Jr.
L'any 2000, l'actor Robert Downey Jr. va ser arrestat en dues ocasions mentre rodava la comèdia dramàtica Ally McBeal. La sèrie va funcionar molt bé, però cap al final de la temporada, Downey Jr. va ser arrestat per possessió de cocaïna mentre estava a un balneari de Palm Springs. Tot i això, la producció va seguir comptant amb l'actor durant un temps fins que va tornar a ser arrestat per sospita d'estar sota els efectes de les drogues mentre caminava descalç per Culver City. Després d'això, el van acomiadar i van continuar la producció sense ell.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: