Aquest famós actor ha estat hospitalitzat després de patir un greu accident

per Redacció, el 17 de gener de 2023 a les 06:00
Netflix està rodant 'Agent From Above', una sèrie protagonitzada per l'actor Kai Ko, el qual ha hagut de ser hospitalitzat després que les aspes d'un dron li tallessin la cara.

L'ús dels drons s'ha normalitzat en els últims anys, però és important tenir en compte que poden ser molt perillosos, sobretot si es col·loquen molt a prop de les persones. En aquest cas, s'estava fent servir per gravar un primer pla de l'actor i, segons explica DroneDJ, el dron va patir un problema de bateria i va explotar, llançant fragments d'aquests a la cara de l'actor.


Segons alguns testimonis, l'actor estava ple de sang quan va ser traslladat a l'hospital a causa dels profunds talls que va rebre a la cara. Sembla que Kai Ko ha patit greus desconfiguracions i que ha rebut 30 punts de sutura.
 

La productora de la sèrie, Good Fims Produccions ha explicat a Vanety que la informació anterior no és correcte. Segons expliquen, el dron no va explotar, sinó que simplement es va apropar massa a l'actor, i per això es va tallar amb les aspes.

Per ara, Netflix no s'ha pronunciat i no ha explicat la seva versió dels fets. De moment la gravació de la sèrie ha estat aturada i possiblement es reprendrà d'aquí poc amb escenes on no apareix l'actor.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: