Logotip de Adolescents.cat

Polèmica: protocol antiavortament en un territori d'Espanya?

per Redacció, el 16 de gener de 2023 a les 09:47
Castella i Lleó, on governa el PP en coalició amb l'extrema dreta de Vox, va anunciar fa pocs dies que volia implantar un nou protocol sobre natalitat. L'anunci va generar polèmica, ja que la normativa que es vol imposar és una clara mesura contra l'avortament.

De fet, Vox ha reconegut literalment que busquen reduir el nombre d'avortaments, el PP, en cavi, assegura que l'objectiu és millorar les prestacions per a les dones embarassades.


Què implica aquest nou protocol? La mesura obliga el personal sanitari a oferir a les dones embarassades sentir el batec del fetus entre la setmana 6 i 9 de l'embaràs, fer una ecografia 4D i rebre assessorament psicològic durant el primer trimestre.

El pla ha generat la indignació d'associacions feministes i del mateix govern espanyol, que ha enviat un requeriment perquè la mesura no s'aprovi, ja que consideren que vulnera la llei i els drets de les dones.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: