Logotip de Adolescents.cat

El curiós negoci que s'ha fet viral a TikTok i que no és una broma (com molta gent pensava)

per Redacció, el 19 de gener de 2023 a les 06:00
La majoria d'influencers que es muden a Andorra parlen de la tranquil·litat i de la qualitat de l'aire que es respira al país. És per això que l'empresa Essential Air ha decidit embotellar i vendre l'aire d'Andorra per 100 euros.

La marca ha publicat a Youtube el procés que segueix per obtenir l'aire: un grup de persones es desplaça en helicòpter a diferents racons del principat i l'aire s'introdueix a una llauna amb un inhalador. Asseguren que "tant si estàs tranquil a casa, caminant, fent exercici, viatjant o visitant una zona amb pol·lució, el nostre aire t'ajudarà a sentir-te rejovenit ràpidament, és igual on siguis".




Tot i que sigui difícil de creure, el negoci els està funcionant molt bé. L'aire té un preu de 100 euros i et venen 2 ampolles. Les pot trobar a gasolineres andorranes i, fins i tot, a alguns centres comercials.

    Moltes persones han posat en dubte la lògica d'aquest producte. Alguns han proposat comprar una ampolla d'aigua a Andorra, buidar-la i tancar-la allà mateix. D'aquesta manera t'endús aire d'Andorra de manera molt més econòmica.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: