Quants diners ha guanyat la Shakira amb les seves últimes cançons contra el Piqué?

per Redacció, el 17 de gener de 2023 a les 06:00
Des que va sortir a la llum la infidelitat d'en Piqué, la Shakira no ha deixat de llançar cançons parlant d'aquest desamor. Primer va ser "Te felicito", després "Monotonía" i, per últim, la "BZRP Music Sessions #53".

Totes les cançons mencionades s'han convertit en grans èxits de l'artista, però la sessió amb Bizarrap ha estat la que més reperc. De fet, quan feia tan sols unes hores que havia sortit la cançó, el videoclip ja acumulava més de 24 visualitzacions a Youtube.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)


Està clar que l'artista està guanyant molts diners gràcies al seu desengany amorós. Ella mateixa ho deixa clar quan diu: "les dones ja no ploren, les dones facturen" i és que, segons els presentadors d'Antena 3, Matías Prats i Mónica Carillo, l'artista ha guanyat 34 milions d'euros.


Això sí, no és l'única que està traient negoci d'això, ja que gràcies a les cançons de l'artista en Piqué ha aconseguit que la marca Casio patrocini el "Kings League".

"En aquesta història sembla que tots han fet negoci. Almenys els seus dos protagonistes. Ja ho veuen, Gerard Piqué va respondre ahir a la nit a la Shakira anunciant que ja té patrocinador per a la seva Kings League i, qui és? Doncs no podia ser un altre que el susdit rellotge" diu Matías Prat. I Mónica Carillo afegeix: "Mentrestant ella factura amb la seva sessió #53 amb Bizarrap ha batut tots els rècords. És número 1 a tot el món en tan sols unes hores i amb els tres èxits dedicats a la seva exparella ja porta facturats 34 milions d'euros. Per descomptat, li sobra per saldar el seu deute amb Hisenda".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: