Demanen 1 any i mig de presó pel tiktoker Naim Darrechi

per Redacció, el 17 de gener de 2023 a les 06:00
Naim Darrechi és un dels tiktokers més populars i també més polèmics del país. Malgrat les seves declaracions masclistes i els seus enfrontaments amb la policia, té més de 28 milions i mig de seguidors a TikTok.

El 22 de maig del 2021, durant el desallotjament d'una festa il·legal a Palma de Mallorca, l'influencer es va enfrontar amb la policia i va causar-li ferides lleus a un dels agents. Ara està acusat de delictes d'atemptat i lesions i, com que no s'ha presentat al judici, la jutge ha dictat una ordre de recerca i captura.

 
La Fiscalia reclama per a ell una condemna de 18 mesos de presó i una multa de 1.200 euros. Tot i tenir una ordre de recerca i captura per no haver-se presentat a judici la setmana passada, el tiktoker continua publicant contingut al seu perfil. A l'últim vídeo que trobem apareix ell amb un amic a l'aeroport.

 
@naimdarrechi Ya no regresamos @witoldmorales ♬ sonido original - Andy🤓😂



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: