Aquest actor de La Casa de Papel està sortint amb la germana d'aquesta famosa

per Redacció, el 18 de gener de 2023 a les 06:00
Miguel Herrán, l'actor que interpretava a Rio a la Casa de Papel, té una nova novia. Com explica el tiktoker Abel Planelles, l'actor ha estat vist amb Celia Pedraza, la germana gran de l'actriu María Pedraza, a l'aeroport de Madrid amb una actitud molt afectuosa.

La jove de 30 anys té molt bona relació amb la seva germana i és per això que s'ha conegut amb l'actor, ja que ella no forma part del món de l'actuació. De fet, va estudiar dret i el seu objectiu és opositar per ser funcionària de l'Estat.

 
@abelplanelles Miguel Herran enamorado de la hermana de Maria Pedraza!! #Viral #fyp #parati #foryou ♬ Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 - Bizarrap & Shakira

Celia Pedraza és amant de la naturalesa i li encanta passar temps a l'aire lliure. Sempre s'ha mantingut darrere les càmeres, però en ocasions se l'ha pogut veure viatjant i compartint moments amb la seva germana.

 

A una entrevista amb Vanity Fair, Celia va explicar que la relació amb la seva germana no sempre ha estat bona. Sembla que de petites no es duien gaire bé perquè tenien personalitats molt diferents, però ara que són grans s'han convertit en "súper germanes".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: