Logotip de Adolescents.cat

Polèmica per un vídeo viral amb menors gravat a una discoteca de Barcelona

per Redacció, el 17 de gener de 2023 a les 12:59
Nova polèmica per la difusió d'imatges de menors a les xarxes socials. Aquesta vegada les imatges van ser gravades a la discoteca Pampara de Barcelona, que ofereix esdeveniments de tarda per a gent de 14 a 18 anys.

En el vídeo, que va ser difós per la mateixa discoteca, es poden veure diversos adolescents ballant de manera sexualitzada. Precisament això és el que ha provocat la indignació, que s'hagin difós imatges de menors i s'hagin exposat les seves cares i cossos.


En un primer moment Pampara no va fer cas a les crítiques, però finalment va suprimir el vídeo i va eliminar alguns dels seus perfils. Com sempre passa, però, la gent ja s'havia descarregat les imatges i encara segueixen circulant per Twitter i TikTok.

Cal dir, però, que hi ha gent que està a favor de la discoteca i que a Instagram s'ha creat la campanya #TodosSomosPampara per donar-los suport.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: