Què ha passat amb Devermut?

per Redacció, el 18 de gener de 2023 a les 06:00
Devermut, el projecte feminista de la Marta i la Sara ha arribat al seu final. Així ho han anunciat les seves dues creadores a través de les xarxes socials de Devermut amb un emotiu vídeo.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Devermut (@devermut)


Totes dues han decidit parlar sobre com ha evolucionat la seva relació i el projecte. Estan molt contentes i orgulles de la repercussió que ha tingut i d'haver ajudat a tanta gent, però per la seva salut mental necessiten abandonar el projecte i seguir amb la lluita feminista cadascuna per la seva banda.

La marca Devermut acaba, però la Sara es quedarà amb el compte de Devermut que passarà a dir-se Sareur i la Marta seguirà al seu compte personal @martacillan, amb el seu projecte Bluum Hub que busca apropar a les dones al sector de la tecnologia i aviat publicarà una novel·la.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Cillán (@martacillan)


No ha estat fàcil dir adeu al projecte que les ha acompanyat des del 2016, però han deixat clar que és el que necessiten. Aquest últim any ha estat molt dur per elles, ja que quan eren parella els era molt més fàcil recolzar-se l'una en l'altra. Ara viuen separades i, a més, treballar cada dia amb la seva exparella no és fàcil. Per això han decidit seguir cadascuna amb els seus projectes i tenir el tipus de relació que vulguin en privat.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: