Laura Escanes se sincera sobre el seu estat emocional

per Redacció, el 18 de gener de 2023 a les 06:00
La Laura Escanes sempre s'ha mostrat molt propera als seus seguidors i aquest 2023 no anava a ser menys. Ella mateixa va demanar als seus seguidors que li deixessin preguntes i n'ha respost algunes.

Els últims mesos de la influencer han sigut molt intensos i no és d'estranyar que li preguntessis quin és el seu estat emocional actual. Ella ha volgut respondre amb un text on deia que està molt feliç per totes les coses noves i bones que li estan venint, tot i que a vegades s'atabala.

 

Es mudarà a Madrid i sembla que, tot i que li fa molta il·lusió, també hi ha moments on ho està passant una mica malament: "Estic atabalada pel nou pis sobretot. Quan hi ha coses que no depenen de mi que no puc controlar jo... M'atabalo. Però a la vegada estic gaudint del procés de viure aquestes coses per primer cop".


Professionalment també està molt feliç: "Estic en un súper bon moment i he d'assaborir-lo bé perquè després poden venir baixades, evidentment. No sempre s'està a dalt". I, personalment, també assegura estar feliç: "Els canvis costen, però sempre hi ha llum".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: