La resposta de la Clara Chía als atacs de la Shakira

per Redacció, el 19 de gener de 2023 a les 06:00
L'última cançó que la Shakira ha dedicat a en Piqué, la BZRP Music Sessions #53, està sent molt criticada. I és que, tot i que molts justifiquen el seu odi cap a la seva exparella, altres posen en dubte si era necessari ficar-se també amb la Clara Chía, la seva nova parella.

"A tu t'he quedat gran, i per això estàs amb una igual que tu. Té nom de persona bona. Clara-ment no és com sona. Té nom de persona bona. Clara-ment és igualeta que tu. Jo valc per dos de 22. Vas canviar un Ferrari per un Twingo. Vas canviar un Rolex per un Casio", diu l'artista.




El dia que va sortir la cançó, la Clara Chía va publicar un story al seu Instagram reaccionant amb una emoticona d'avorriment. Després, va decidir marxar uns dies a casa els seus pares per allunyar-se de la premsa i no donar-li el plaer a la Shakira de saber com li està afectant la cançó.


Tot i això, sembla que està una mica atabalada per la situació i assegura que ella no va estar mai a casa el Piqué mentre ell encara estava amb la Shakira. De fet, la persona que apareix a la imatge viral d'un directe del Piqué amb l'Ibai és l'Anna Tormo, una empleada i amiga de l'exfutbolista que, certament, s'assembla a la Clara.

Qui també ha fet declaracions ha estat el seu pare, un reconegut advocat i empresari. Com han explicat des de Telecinco, quan la premsa va demanar-li al senyor Chía la seva opinió sobre la cançó de la Shakira, ell va dir que no li agrada aquesta música, que sol escoltar música clàssica i que ell és més de Bach i Vivaldi.
 

En Piqué encara no ha donat la seva opinió sobre la cançó, però sembla que li està jugant a favor. De moment ha aconseguit que la marca de rellotges Casio patrocini la seva kings League i va aparèixer amb un Twingo el dia de la celebració de la lliga.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: