Una nena de 12 anys mor a causa d'un repte de TikTok

per Redacció, el 19 de gener de 2023 a les 06:00
TikTok pot ser una plataforma molt divertida, però també ha creat diversos challenges que han acabat amb la vida de molts joves. El "Blackout Challenge", en concret, consisteix a aguantar la respiració el màxim de temps possible, sovint estrangulant-te, fins a desmaiar-te.

Molts joves s'han unit a aquest repte i s'han gravat realitzant-lo. L'any passat va morir accidentalment l'Archie Battersbee i ara ha mort Milagros, una nena argentina de 12 anys. Els seus pares la van trobar morta a l'habitació després que les seves amigues l'animessin a fer el desafiament.


La família de la víctima vol conscienciar sobre la perillositat d'aquests reptes. Lali, la seva tieta, ha explicat que no troben consol. És molt dur perdre a una nena de 12 anys i més si és a causa d'un accident com aquest. Aquest challenge també ha deixat morts al Regne unit, Itàlia i Estats Units. Realment TikTok hauria d'alertar molt més sobre els perills dels reptes que corren per la plataforma.

El cas de Milagros s'assembla molt al de l'Archie Batterbee, un nen britànic que es va penjar d'una barana de la seva habitació per fer el repte. Va ser hospitalitzat, però els metges no van poder salvar la seva vida.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: