Polèmica: Quevedo es veu obligat a canviar la lletra d'aquesta coneguda cançó

per Redacció, el 20 de gener de 2023 a les 06:00
Després del gran èxit que va tenir "Quédate", Quevedo va llançar amb Bizarrap "Punto G", que estarà inclosa en el seu disc "Donde Quiero Estar".

La cançó està tenint molt bona rebuda i ja supera els 18 milions de reproduccions, però ha estat acusada de plagi. L'any 2016, l'artista Brytiano va llançar una cançó que tenia el mateix títol i amb una estrofa que deia: "La bebesita sap que no hi ha ningú com jo; l'únic que l'activa el seu Punt G soc jo; fuma i es pren; em truca soleta i es mata, d'això es tracta", exactament el mateix que diu el canari a la seva cançó.


Davant la polèmica, Quevedo ha explicat que sí que va copiar-li la frase, però que ho va fer en forma d'homenatge. Tot i això, com que no vol problemes, ha decidit eliminar aquesta frase de la cançó i penjar una nova versió:
 

Molts usuaris estan en contra d'aquest canvi i han volgut compartir la seva opinió: "Si la versió oficial em donava cringe el d'aquesta no té nom" o "Molt millor el final de l'original. L'homenatge a Brytiago és la millor part" han estat alguns dels comentaris que han deixat.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: