La discoteca espanyola que va rebutjar l'actuació de Rosalía

per Redacció, el 20 de gener de 2023 a les 06:00
Hi ha trens que només passen un cop a la vida i en Pau Llop, director de la discoteca Santos de Castelló, ho sap bé.

Resulta que fa uns anys van contractar a C. Tangana per fer un concert. En aquell moment tenia la cançó "Antes de morirme" amb la Rosalía i estava sent tot un èxit. Com explica en Pau a una entrevista amb Fun Business, la cantant va escriure a la discoteca oferint cantar amb ell per 100 euros i, com que en aquell moment no era gaire coneguda, no van acceptar la seva proposta.

 
@funbusiness_ Alerta plot twist 🚨 Cuando Rosalía quiso cantar en SANTOS pero Pau Llop y Andrés Vela le dijeron que Tra Tra💃🏽 #NoGuestList5 #nightlife #funbusiness #ocionocturno #rosalia ♬ suono originale - Fun Business

Aquesta és una "de les coses que més me'n penediré tota la meva vida", lamenta. I és que ara sembla impossible pensar en la idea que la Rosalía fes un concert per 100 euros. "Ell ens va sorprendre per bé i es va fer molt famós, però de sobte comencem a veure que apareix una noia que es diu Rosalía i ens preguntàvem si era la mateixa".


I és que d'haver-ho sabut, mai haurien rebutjat la seva oferta. "Ara podríem dir que vam portar la Rosalía per 100 euros", conclou.




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: