Com identificar si una persona vol alguna cosa amb tu

per Redacció, el 23 de gener de 2023 a les 06:00
La manera de coquetejar de cada persona és molt personal i això fa que sovint sigui difícil identificar si algú està lligant amb nosaltres o simplement està sent amable. Tot i això, hi ha certs comportaments que els éssers humans compartim a l'hora de lligar.

Com explica el doctor en psicologia de la personalitat Jeremy Nicholson, "una persona que coqueteja per romanç o per sexe té més probabilitats de demanar coses directament com el número de telèfon, d'afalagar l'aparença de l'altra persona, d'inclinar-se per expressar una frase o llançar un petó per trencar el gel". A més, si notes que l'altra persona busca qualsevol excusa per tocar-te el braç, la galta, l'espatlla... és molt probable que li despertis un interès sexual.


Quan es coqueteja amb intencions no sexuals, no hi sol haver tant de contacte i els senyals solen ser més subtils. Si l'altra persona "està parlant-te, preguntant-te i també tocant-te, és possible que estigui explorant la possibilitat de sexe i amor amb tu". I, si a més d'això, notes que parla molt de si mateixa, intenta ser graciosa i és molt expressiva, probablement està intentant impressionar-te.

Això sí, l'expert alerta que si el coqueteig inclou molt contacte visual, molt acostament i molts gestos amb les mans, normalment vol dir que és un coqueteig innocent per diversió. És a dir, que en realitat no vol res amb tu. De la mateixa manera que si notes que es toca molt a ell/a mateix/a i que comparteix moltes coses seves positives, l'únic que vol és augmentar la seva autoestima.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: