Què és el time blocking i com t'ajudarà a ser més productiu

per Redacció, el 26 de gener de 2023 a les 06:00
Planificar-te el temps per estudiar o treballar des de casa no és fàcil, per això avui et presentem una tècnica que t'ajudarà a ser molt més productiu/va: el time blocking.

Com expliquen des de La mente es maravillosa, es tracta d'una estratègia dissenyada per planificar un dia mitjançant blocs de temps limitats. A diferència d'altres tècniques, aquesta està enfocada a protegir el teu temps de descans i el teu temps lliure i alhora ajudar-te a evitar la procrastinació, la multifeina i la falta de temps.


El primer pas és apuntar en una llista tot el que tens pendent i després organitzar-ho per blocs. Intenta agrupar tota la feina que sigui similar i marcar-te un temps real per fer cada bloc. D'aquesta manera tindràs molt clar què has de fer a cada moment i serà menys probable que et distreguis.

És aconsellable que, en comptes de crear blocs molt específics, els facis més generals. Per exemple, no apuntis "estudiar tema 1 de català" sinó que apunta "estudiar català" i després organitzat els temes com vulguis. I, sobretot, tingués en compte en quin moment del dia rendeixes més i utilitza-ho a favor teu.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: