Presó provisional sense fiança per a Dani Alves per agressió sexual

per Redacció, el 20 de gener de 2023 a les 21:05
Presó provisional i sense fiança per a Dani Alves acusat d'un delicte d'agressió sexual a la discoteca Sutton de Barcelona. Així ho ha decidit la jutgessa d'instrucció número 15 de Barcelona després que la Fiscalia ho demanés i arran dels testimonis, inclosos el d'Alves, però també de la víctima, una jove barcelonina de 23 anys, i un amic del futbolista. Els Mossos d'Esquadra ja havien detingut l'exjugador del Barça quan s'ha presentat a declarar a la comissaria de les Corts.

Alves, que ja ha ingressat al centre penitenciari de Brians 1, s'havia presentat aquest divendres a primera hora i ha sortit arrestat en un cotxe policial uns minuts després de les 10 hores. L'exjugador hauria explicat que la relació va ser consentida, entrant en contradicció amb una primera versió en què va negar la trobada.


Què va passar?
Discoteca Sutton de Barcelona. Dani Alves hi passa la nit en plenes vacances de Nadal, lluny de Mèxic on milita actualment. En un moment de la nit, les amigues d'una jove alerten el personal del local que l'exjugador blaugrana l'ha agredit sexualment i s'activa el protocol intern de seguretat. La víctima és aïllada i es truquen els Mossos d'Esquadra, que s'hi presenten ràpidament, però Alves ja ha abandonat el recinte. La dona és traslladada a un centre hospitalari per avaluar el seu estat i s'interposa una denúncia i s'inicia una investigació.


En un primer moment, transcendeix que el brasiler hauria fet tocaments i hauria posat la mà per dins de la roba interior de la víctima. Si bé, les informacions de diversos mitjans apunten que la gravetat dels fets seria encara major. La denúncia descriu una violació explícita. Després d'escoltar el testimoni de la jove, Dani Alves ha estat detingut i la Fiscalia ha demanat presó sense fiança.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: