La víctima de la presumpta violació de Dani Alves rebutja ser indemnitzada

per Redacció, el 23 de gener de 2023 a les 10:02
La jove de 23 anys que ha denunciat Dani Alves per haver-la colpejat i violat als lavabos de la discoteca Sutton de Barcelona ha renunciat a ser indemnitzada per part del jugador. Segons ha avançat El País, la víctima va rebutjar ahir l'oferiment de la jutgessa per tal de reclamar una compensació econòmica per lesions i danys morals, ja que, segons hauria afirmat, el seu únic objectiu és que es faci justícia i que el brasiler pagui pels seus actes ingressant a presó. 

Actualment en presó preventiva sense fiança, l'exjugador del Barça va ingressar després d'una declaració inconsistent dels fets. Per altra banda, s'estaria donant credibilitat a la versió de la noia que, juntament amb les imatges captades per les càmeres de seguretat, destaparien les mentides del futbolista.  


Què va passar?
Divendres, 30 de desembre de 2022. Discoteca Sutton de Barcelona. Dani Alves hi passa la nit en plenes vacances de Nadal. En un moment, les amigues d'una jove alerten el personal del local que l'exjugador blaugrana l'ha agredit sexualment i s'activa el protocol intern de seguretat. La víctima és aïllada i es truquen els Mossos d'Esquadra, que s'hi presenten ràpidament, però Alves ja ha abandonat el recinte. La dona és traslladada a un centre hospitalari per avaluar el seu estat i s'interposa una denúncia i s'inicia una investigació.


En un primer moment, es diu que el futbolistahauria fet tocaments i hauria posat la mà per dins de la roba interior de la víctima. Si bé, les informacions de diversos mitjans apunten que la gravetat dels fets seria encara major. La denúncia descriu una violació explícita. Després d'escoltar el testimoni de la jove, Dani Alves ha estat detingut i la Fiscalia ha demanat presó sense fiança.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: