Marina Riverss anuncia que ja és propietària

per Redacció, el 24 de gener de 2023 a les 06:00
Marina Riverss és una de les influencers de moda amb més seguidors a les xarxes socials. Amb només 17 anys va començar a penjar contingut a TikTok i 3 anys més tard ha aconseguit fer realitat molts dels seus somnis com, per exemple, ser propietària d'una casa.

"Per fi a l'obra! però a la de casa meva" va comunicar a les xarxes socials. I és que la jove de 20 anys està molt feliç de tenir aquesta oportunitat. "Gràcies per acompanyar-me en tot, és gràcies a vosaltres, oficialment soc propietària! Lluiteu pels vostres somnis i que ningú us faci pensar q no valeu, treballeu en silenci i l'èxit farà tot el soroll", va dir als seus seguidors.


La influencer és molt conscient que tot això és gràcies als seus seguidors i a les marques que han confiat en ella i per això els vol fer partícips de tot. "M'acompanyareu en tot el procés i m'ajudareu a triar absolutament TOT! Vull que us sentiu part també d'aquest projecte", comentava entusiasmada.

I acabava amb uns agraïments: "Un cop més gràcies, tot això és per vosaltres, no sé què diria la nena de 17 anys que va començar a pujar tiktoks si veiés tot el que ens ha passat, agraïda eternament".


 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: