Aquest actor de la sèrie Miércoles ha estat acusat d'abús sexual

per Redacció, el 24 de gener de 2023 a les 06:00
L'actor Percy Hynes, conegut per interpretar a Xavier Thorpe a 'Miércoles', l'exitosa sèrie de Netflix, ha estat acusat d'abús sexual.

Recentment diversos usuaris de Twitter han assegurat que tant l'actor com els seus amics organitzaven festes per emborratxar a noies i tenir relacions sexuals amb elles. I, no només això, sinó que també els han acusat de manipular a menors d'edat per intercanviar fotografies explícites.


Sembla que els fets van ocórrer quan l'actor encara estava a l'institut, però ningú havia dit res. Ara, dues de les víctimes han publicat captures de pantalla i imatges que incriminen a l'actor. Una d'elles ha compartit una conversa on l'actor reconeix el que va fer: "Sí, és cert. Llegir aquesta merda i acceptar el que vaig fer em fa estar molt enfadat amb mi mateix. No em sento malament perquè ara som adults i, honestament, estic feliç de saber que ara mai faria això. Va ser una estupidesa", diu l'actor.

Tot i això, no es pot llegir la conversa sencera i, per tant, no sabem de quins fets estan parlant. L'altra víctima ha compartit imatges explícites de l'actor al·legant que "durant dos anys va estar enviant fotografies estranyes a menors" i ha demanat que la seva identitat es mantingui en l'anonimat.


Per ara l'actor simplement ha desactivat els comentaris a les seves xarxes socials. Moltes persones estan demanant que no participi en la segona temporada de la sèrie, però de moment ni Netflix ni el director de 'Miércoles' han dit res al respecte.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: