Què és el "spectatoring" i per què no et permet gaudir del sexe

per Redacció, el 24 de gener de 2023 a les 06:00
El "spectatoring" són aquelles distraccions i pensaments negatius sobre el teu cos que apareixen quan estàs tenint sexe algú i t'impedeixen gaudir del moment.

Aquest fenomen està relacionat amb els estàndards de bellesa que veus a Internet i que afecten la relació que tens amb el teu cos. Així doncs, quan arriba el moment de despullar-te davant d'una persona i mantenir relacions sexuals, aquests cossos perfectes que sols veure et venen al cap i et fan sentir malament per no "estar a l'altura".


Per combatre el "spectatoring" es recomana fer mindfulness, ja que ajuda a centrar-te en el present i deixar de banda tots els pensaments intrusius que apareixen en el moment menys oportú. Així doncs, quan estiguis tenint sexe, intenta posar tota la teva atenció en el que estàs fent i sentint.

També és molt important que hi hagi comunicació i que et sentis lliure d'expressar-li a la teva parella que no estàs gaudint perquè la teva ment li està donant voltes a altres coses. Si és comprensiu/va, intentarà ajudar-te a desconnectar o esperarà que estiguis preparat/da.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: