Més de cinc hores de preparació: així és el comentat look de Doja Cat

per Redacció, el 24 de gener de 2023 a les 06:00
Del 23 al 26 de gener se celebra la Setmana de la Moda d'Alta Costura a París i la firma Schiaparelli ha sigut l'encarregada d'arrancat la primera jornada, amb una desfilada molt original.

La firma francesa creada per Elsa Schiaparelli ha triomfat a París amb la seva desfilada de "Haute Couture" on ha presentat els últims dissenys del creatiu Daniel Roseberry. Un dels looks més impactants ha estat el que ha lluït Doja Cat, amb un maquillatge de color vermell per tot el cos, un cosset de paraula d'honor i una faldilla de tub i cristalls.


A més, els braços, el coll i el cap de la rapera han estat decorats amb els mateixos cristalls del vestit. La maquilladora Path McGrath ha explicat que el seu look li ha portat 4 hores i 58 minuts. I, per fer-lo encara més espectacular, s'ha complementat amb unes arracades llargues i unes botes de canya alta vermelles.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @patmcgrathreal


"Ha estat un honor col·laborar amb la increïblement talentosa Doja Cat i Daniel Roseberry al look 'Doja's Inferno' per a la col·lecció d'Alta Costura FW23 de Schiaparelli. La paciència i el compromís de Doja durant les 4 hores i 58 minuts que va trigar a crear el look amb el #TeamPatMcGrath i amb mi, cobert amb més de 30.000 vidres de Swarovski aplicats a mà, va ser realment inspirador. El producte final va ser una obra mestra màgica i hipnotitzant i un tribut al dur treball i dedicació de Doja Cat", ha comentat la maquilladora en un post d'Instagram.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: