5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 592]

per Redacció, el 28 de gener de 2023 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 


Versió sense playbuzz
Noi, 15 anys
En una festa, després d'haver passat gairebé tota la nit bevent, al matí van venir uns quants convidats més, inclosa una noia que gairebé no coneixia. Quan érem tots al saló, ella i jo ens vam asseure en una butaca i vam començar a tontejar una mica fins que al final ens vam liar i després d'una estoneta vam anar a una altra habitació i vam seguir. Total, que vam estar gairebé tres hores de lio intens. Va ser brutal!

Noi, 16 anys
Fa uns dies vaig anar a la biblioteca amb una amiga i el seu nòvio (fa temps que m'agrada). Vaig anar al lavabo i poc després va entrar ell, ens vam començar a masturbar i ho vam acabar fent a la tassa, mentre la seva novia esperava a dalt. Molt morbo.

Noia, 16 anys
Havia quedat amb el meu nòvio quan encara no érem res i portàvem pocs dies quedant a donar un tomb pel costat del riu. Ens va agafar morbo als dos i vaig acaba masturbant-lo sota un pont de vianants.

Noia, 14 anys
Estava amb el meu lio a casa meva, havíem quedat per mirar Outer Banks i hi havia tota la meva família a casa. Ens vam estar calentant tota l'estona fins que ens vam liar i va acabar fent-m'he dits al sofà de casa meva amb tota la família a casa.

Noi, 16 anys
Jo, estava amb la meva novia al llit i vam començar a fer sexe oral i poc després vam anar a la dutxa. No vam aguantar molt i vam començar a follar com animals salvatges del bosc, va ser increïble, ja que nosaltres estàvem més calents que l'aigua que sortia.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: