Et fa por parlar per telèfon? Aquí tens alguns consells

per Redacció, el 7 de febrer de 2024 a les 06:00
El 80% de la generació Z té fòbia a parlar per telèfon. Això és degut a què han crescut amb missatges de text i, com que no estan acostumats a parlar per telèfon, els genera desconfiança fer-ho i se senten incòmodes.

La coach Mary Jane Copps va crear la consultora "The Phone Lady" amb l'objectiu d'ajudar a les empreses a millorar les habilitats comunicatives dels seus empleats. I és que a la generació Z mai se li ha donat bé parlar per telèfon. Alguns d'ells van créixer amb un telèfon fix a casa, però podrien comptar amb els dits de la mà els cops que l'han fet servir.


Per combatre aquesta fòbia, Copps anima a tots els joves a no enviar missatges de text a ningú durant tres dies. Així, l'única manera de poder parlar amb algú serà mitjançant una trucada. Al final, trucar als teus amics i familiars sempre serà més fàcil que trucar a un desconegut o a algú amb qui no tens gaire relació.

Una altra estratègia que utilitza Copps per ajudar als seus clients a superar aquesta por és trucar-los sense preavís. D'aquesta manera, els ajuda a enfrontar-se a les trucades inesperades. Per tant, sempre pots demanar a algú amb qui tinguis confiança que et truqui de tant en tant per anar superant aquesta fòbia.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: