Consells per saber quina és la feina dels teus somnis

per Redacció, el 17 d'abril de 2024 a les 10:00
Saber quina és la feina dels teus somnis no és gens fàcil. Potser hi ha un lloc de treball que et crida molt l'atenció i estàs segur/a de què et pot fer molt feliç, però sentim dir-te que la realitat pot ser molt diferent a com te la imagines. Hi ha moltes persones que quan han aconseguit la feina dels seus somnis s'han adonat que això no era el que volien.

Per tal que no estiguis anys estudiant una cosa per després veure que no era com t'ho imaginaves, et compartim uns consells que pots aplicar des d'ara mateix. El primer que pots fer és parlar amb persones que es dediquin a allò que vols i preguntar-los com és el seu dia a dia. A vegades idealitzem una feina i no tenim en compte tota la càrrega de feina que suposa o com de difícil és conciliar la vida familiar.


També pots apuntar-te a cursos o tallers sobre el tema i així descobrir de primera mà si t'agrada. Fins que no t'hi trobis, no ho sabràs, així que com abans t'hi posis millor. Per exemple, si t'agrada el món de la comunicació, pots posar-te en contacte amb una televisió o ràdio local i preguntar si pots ajudar-los. Es tracta que busquis les opcions disponibles segons el sector que t'interessi.

I, si cap de les anteriors opcions et convenç, sempre pots llegir i informar-te sobre el tema. Al final, no et cal cap títol ni reconeixement per veure si una cosa és com te la imagines. Com més informació tinguis, més clar ho tindràs.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: