La resposta de Quevedo després d'haver estat acusat de plagi

per Redacció, el 25 de gener de 2023 a les 06:00
El primer àlbum de Quevedo "Donde quiero estar" ja està disponible a totes les plataformes. De les 16 cançons que trobem al disc, només n'havíem pogut escoltar 4 i una d'elles és "Punto G".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by QUEVEDO (@quevedo.pd)


L'exitós tema va ser llançat abans que surtis el cd i va rebre moltes acusacions de plagi. L'artista ja va aclarir que no es tractava d'un plagi, sinó d'un homenatge a Brytiago, l'autor de la cançó que rep el mateix nom: "Punto G". I és que a Quevedo li agrada fer referències als artistes que l'han inspirat a fer música.

"Un s'ho pren amb humor pel viral que es va fer, però al final el que ha passat amb el tema 'Punto G' ja s'està parlant per arribar a un acord, ja que és just. Segons la meva opinió, un artista quan utilitzen una part d'un tema seu, encara que sigui un homenatge, està en el dret de demanar la part que li correspon, igual que si no ho fa és totalment lícit igual", va comentar Quevedo.


"Jo vinc d'una illa on el reggeaton i el trap de Puerto Rico ha marcat completament una època i ha estat una referència per a tots els nois de la meva edat. L'àlbum que acabo de treure té referències de gent que considero exemples a seguir musicalment, ja que soc fanàtic de tots i mai no es va fer amb mala intenció, però repeteixo, quan s'usa un vers d'algú encara que sigui un homenatge aquest artista està en tot el seu dret de demanar-ho i per part meva en aquest cas no tinc cap problema en això", va afegir.

Davant la polèmica, l'artista va canviar el final de la cançó "Punto G" i, tot i que a molts no els ha agradat aquesta nova versió, sembla que per ara el problema està solucionat.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: