Logotip de Adolescents.cat

Marina Riverss respon les crítiques que està rebent per haver-se comprat una casa

per Redacció, el 25 de gener de 2023 a les 06:00
Fa pocs dies que la Marina Riverss va compartir amb els seus seguidors una gran notícia: s'ha comprat una casa. "Per fi a l'obra, però a la de casa meva!", anunciava molt feliç al seu Instagram.

Les respostes no van trigar a arribar i, tot i que la majoria dels seus seguidors es van alegrar per ella, molts altres la van criticar. Un dels comentaris que més ha indignat a la gent és el que es va fer a Twitter des del compte oficial d'Infojobs que deia: "I la d'InfoJobs te la saps?".

 
La influencer no s'ha volgut quedar callada davant de tot el hate que ha estat rebent i ha volgut aclarir que "tots els diners que he guanyat a la meva vida ha sigut honradament, mentre segueixo estudiant m'he comprat un habitatge, un projecte personal que no fa mal a ningú, tots teniu l'aplicació de tiktok, podeu començar a pujar vídeos, és molt fàcil".


I, pel que fa a la precarietat en què es troben els joves d'avui dia, ha demanat que "no m'atribuïu els baixos sous, feines indignes, el desorbitat preu de l'habitatge, i totes les desigualtats que existeixen, opino com vosaltres, però jo no en tinc la culpa".
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: