Com aconseguir més de 8.000 descomptes i vals per fer activitats gratuïtament?

per Redacció, el 25 de gener de 2023 a les 10:02
Anar sopar fora, passar un dia en un parc d'atraccions, anar al cinema...tot això et pot sortir més barat amb el Carnet Jove. Tens més de 8.000 descomptes i més de 150 vals -n'hi ha de 2x1, de tarifes reduïdes i fins i tot alguns de gratuïtat!-

Si vols gaudir de tots aquests avantatges, només has de descarregar-te l'APP "Carnet Jove CAT", i registrar-te per tenir-ho activat i a punt per utilitzar el nou Carnet Jove digital des del teu mòbil.

Si encara no tens el Carnet Jove o el tens caducat, fes-te'l ara mateix i ja tindràs el nou format digital.

Com puc fer-me el Carnet Jove?
• Si ets major de 18 anys, pots fer-te'l en línia en aquest portal web, a Imagin o presencialment a qualsevol oficina de CaixaBank.
• Si ets menor d'edat, hauràs d'anar presencialment a qualsevol oficina de CaixaBank, acompanyat del teu pare, mare o tutor legal.

En tots els casos, has de complir els següents requisits:
• Tenir entre 12 i 30 anys, ambdós inclosos.
• Residir a Catalunya.
• Disposar/presentar el teu DNI/NIE.
• Efectuar el pagament de 8,65 € corresponent a la quota anual del Carnet.

Passats 7-9 dies des de la teva petició podràs fer el registre i descarregar-te l'APP "Carnet Jove CAT" per començar a utilitzar el teu Carnet Jove digital des del mòbil.

Amb el teu Carnet Jove gaudiràs de:

 
 Més de 8.000 avantatges arreu de Catalunya. Consulta'ls AQUÍ.
 Més de 150 vals exclusius del Pack Jove. Consulta'ls AQUÍ.
 Més de 60.000 avantatges en més de 30 països europeus. Consulta'ls AQUÍ.
 

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: