Quant cobren els jugadors de la Kings League?

per Redacció, el 26 de gener de 2023 a les 06:00
El 10 novembre en Gerard Piqué va presentar a Barcelona una nova competició de futbol 7: la Kings League, una lliga on participen 12 equips. Les normes són bastant diferents a les que veiem en el futbol convencional. Trobem gols que compten el doble, penals des del centre del camp, expulsions a rivals... Unes regles que han aconseguit captar l'atenció de moltes persones.

El lema del torneig és la "revolució del futbol real" i està obtenint molts patrocinis, ingressos de publicitat i acords futurs. I és que, quan parlem de futbol és inevitable parlar de diners. En Gerard Piqué, per exemple, tenia un patrimoni d'uns 60 milions d'euros fa un parell d'anys.


Però, quants diners estan cobrant els jugadors de la seva lliga? Doncs com explica en Marc Pluvins, un dels integrants de 1K FC, tots els jugadors cobren el mateix. "Com que no té el mateix poder adquisitiu l'Ibai que l'Adrián Contreras, tots estem en 75 euros per partit, i 100 si arribem a la fase final", explica el jugador al podcast "Free Talks".
 
Per tant, no cobren 1200 euros al mes com molta gent es pensa. Hi ha 11 jornades i això significa que només els jugadors que aconsegueixin les fases definitives superaran els mil euros i arribaran als 1.125 euros. En altres paraules, els jugadors poden arribar a cobrar uns 375 euros al mes, ja que el torneig en dura 3. I, aquells que no arribin a la final, es quedaran amb un total de 825 euros.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: