El Piqué i la Clara Chía responen a la Shakira amb aquesta foto

per Redacció, el 26 de gener de 2023 a les 06:00
Des que la Shakira va llançar amb Bizarrap la "BZRP Music Sessions #53", tothom ha estat esperant una resposta per part dels afectats: en Gerard Piqué, l'exparella de l'artista, i la Clara Chía, la nova parella d'en Piqué.

Fins fa poc només havia reaccionat públicament en Piqué, portant un Casio a la Kings League i arribant amb un Twingo. Aquests fets van tenir l'objectiu de respondre a la cançó de la seva ex i riure's de la part on diu "vas canviar un Ferrari per un Twingo, vas canviar un Rolex per un Casio".


La Clara Chía, en canvi, va decidir passar uns dies a casa els seus pares i estar el més lluny possible de la premsa. Ahir, però, en Piqué va decidir penjar una fotografia al seu Instagram amb ella, per demostrar a tothom que no estan passant cap crisi i que la seva relació va bé. En qüestió d'hores la foto ja té milers de likes i desenes de comentaris.
 

Molts han interpretat aquesta publicació com una resposta a la Shakira i en Bizarrap, ja que tan sols dues hores abans havien fet un post per celebrar l'èxit de la cançó: "200.000.000. Gràcies a tots pel suport". Sigui com sigui, és el primer cop que en Piqué apareix a les xarxes socials amb la Clara i sembla que és una manera d'oficialitzar del tot la seva relació.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BZRP (@bizarrap)


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: