Jenna Ortega interpretarà a Miércoles a la segona temporada de la sèrie?

per Redacció, el 27 de gener de 2023 a les 06:00
"Miércoles" ha estat una de les sèries més exitoses del 2022 i Netflix ha confirmat que hi haurà segona temporada. En assabentar-se d'això, molts fans s'han alegrat de poder tornar a veure a Jenna Ortega interpretant a Miércoles, però alguns fets apunten que això podria no ser així.

El problema, però, no està en l'actriu, sinó en el seu company Percy Hynes. Es rumoreja que l'actor que interpreta a Xavier a la sèrie és la seva parella a la vida real i la seva relació es podria veure molt afectada després de les acusacions d'abús sexual que ha estat rebent l'actor en els últims dies.

 
Com han explicat algunes víctimes, Percy sempre ha intentat manipular a noies perquè li enviessin fotos pujades de to o per tenir sexe amb elles. Quan va complir 17 anys va començar a fer festes amb els seus amics amb l'única finalitat de convidar a noies atractives, emborratxar-les i poder tenir sexe amb elles, fent veure que ell anava igual de begut. També han sortit a la llum algunes imatges de l'actor on apareix sense roba i en postures estranyes.

 
Per ara ni Netflix ni Percy Hynes s'han pronunciat, però si tot això és real el més probable és que l'actriu no vulgui treballar amb l'actor. Ara toca esperar que la productora prengui una decisió al respecte.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: