Una youtuber de 23 anys demana el suïcidi assistit

per Redacció, el 30 de gener de 2023 a les 06:00
L'Olympe és una youtuber francesa de 23 anys que viu amb un trastorn d'identitat dissociatiu (TID). A les xarxes socials acumula més de 250 seguidors i ha assegurat està esgotada de viure amb 15 personalitats diferents.

El seu cas ha commogut molts cors, ja que la jove ha decidit contactar amb metges de Bèlgica, un dels països on està permès el suïcidi assistit en determinats casos, per tal que l'ajudin a posar fi a la seva vida a finals del 2023. Segons explica, ha pres la decisió de manera "molt meditada", però el seu trastorn i els seus traumes no li permeten ser feliç.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olympe 🌙 (@we.are.olympe)


Durant els seus primers anys de vida va ser víctima de pedofília i va viure abusos de caràcter sexual. Durant l'adolescència va ser violada fins a 5 cops, va ser abandonada per la seva família, va passar per més d'una vintena de cases d'acollida i va patir bullying.


La jove assegura que no vol ser un exemple per ningú, però que és la seva vida i és la seva decisió. "Tot i que soc una persona molt resilient, tinc els meus límits i han estat portats a l'extrem durant anys", ha confessat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olympe 🌙 (@we.are.olympe)


Els metges, però, han rebutjat la seva petició, ja que com explica el doctor de Brussel·les Yves de Loch, no són distribuïdors d'eutanàsia: "No ens neguem a reunir-nos amb gent com ella, però els expliquem que el procés pot durar mesos i, fins i tot, anys".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: