Consells per tenir sexe passional i romàntic

per Redacció, el 2 de maig de 2023 a les 06:00
Hi ha persones a qui els agrada el sexe salvatge, d'altres que prefereixen el romàntic i d'altres que volen la combinació dels dos. Trobar el punt mitjà a vegades pot resultar difícil, però és més fàcil del que sembla.

Com expliquen des de Poosh, el primer pas és incorporar la respiració conscient al sexe. És a dir, centrar-te en la teva respiració i en el moment. Si us veieu capaços, podeu provar de sincronitzar les vostres respiracions i així aconseguireu moure-us al mateix ritme i situar-vos en un mateix estat. 


També és molt important jugar amb la mirada, ja que "mirar-se als ulls ajuda a construir una sintonia emocional i una fusió energètica". És una manera de fer-li saber a l'altra persona que estàs pendent d'ell/a i que estàs present. Sovint, sobretot en el sexe dur, tanquem els ulls i acabem desconnectant del moment. Mirar a la teva parella t'ajudarà que això no passi.

Un cop estigueu presents, amb la respiració controlada i la mirada posada a sobre l'altra, és moment de desaccelerar. La pornografia ens ha ensenyat que el moviment ràpid és el més plaent, però no sempre és així. El sexe lent augmenta les sensacions i pot ser igual d'intens que el sexe dur.


I, finalment, cal establir uns límits i saber què està permès i què no per tal de deixar-vos dur per complet. Si saps que en cap moment passarà res que no vulguis, fluiràs molt més i aconseguiràs entregar-te totalment a la teva parella.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: