Macrodispositiu dels Mossos a Waka

per Redacció, el 28 de gener de 2023 a les 11:16
Els Mossos d'Esquadra han irromput a la polèmica discoteca Waka de Sabadell. El macrooperatiu de matinada de la policia catalana ha comptat amb la participació d'un centenar d'agents. Hi han col·laborat membres de l'ARRO i de Seguretat Ciutadana (USC) i també guies canins. 

Un cop allà, han obert els llums de la pista i han fet aturar la música per identificar cadascuna de les 900 persones que hi havia, sumant-hi, també, els i les controladores d’accessos, vigilants de seguretat i treballadors i treballadores del local. Abans, però, han avisat per megafonia que es tractava d'un dispositiu policial.


A banda del gairebé miler d'identificats, hi ha 10 individus denunciats per tinença de drogues i un per faltes de respecte. Amb tot, l'objectiu que perseguien era fer una inspecció administrativa i de control per prevenir els habituals problemes d’una de les discoteques més famoses del Vallès.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: