El ChatGPT ha estat capaç d'aprovar aquest examen universitari

per Redacció, el 30 de gener de 2023 a les 06:00
En Christian Terwiesch, professor de la Universitat de Pennsilvània, va descobrir que el chatbot GPT és capaç d'aprovar l'examen final del Màster d'Administració d'Empreses (MBA). Segons la investigació, la intel·ligència artificial va obtenir una puntuació B, la qual cosa indica que té una capacitat notable per augmentar algunes de les capacitats de les persones que treballen en el sector empresarial.

Com expliquen els experts, el bot va realitzar una feina molt intel·ligent en la gestió d'operacions bàsiques i les preguntes d'anàlisi de processos. Per aquest motiu, moltes escoles estan bloquejant l'accés a ChatGPT a classe, ja que corren el risc que els alumnes en treguin benefici. Degut a aquesta preocupació, s'han creat detectors de text artificial que mostren el percentatge del que és real i el que és fals.


El GPT3, en concret, és un model de llenguatge autoregressiu que fa servir un aprenentatge profund per escriure textos que simulen la redacció humana. En canvi, segons Terwiech, a vegades comet errors en càlculs matemàtics relativament senzills i tampoc és capaç de respondre preguntes d'anàlisis de processos més avançades.

Tot i això, el professor afirma que la intel·ligència emocional i la feina de GPT ajuda a millorar la productivitat docent.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: