Mor als 39 anys l'actor Noureddine El Attab

per Redacció, el 30 de gener de 2023 a les 10:19
L'actor Noureddine El Attab, conegut pel seu paper a El Principe ha mort als 39 anys aquest cap de setmana a l'Hospital General de Castelló per una hipotèrmia severa. 

Segons s'ha sabut, l'actor va ser rescatat a les 5.00 hores de la matinada pels equips d'emergències després de caure del seu propi vaixell. Va ser traslladat als serveis d'Urgències de l'Hospital General de Castelló on van intentar reanimar-lo sense èxit.


Actualment l'incident ha quedat en mans de la Guàrdia Civil que està investigant les circumstàncies en les quals es va produir la mort de l'actor.

Noureddine va fer el salt a les pantalles gràcies a la mítica sèrie de Telecinco, El Principe, on donava vida al marit de Fàtima, interpretada per l'actriu Hiba Abouk.


Però també havia participat en sèries tan icòniques com La que se avecina o Cuéntame cómo pasó.
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: