Què és el splitting i per què et fa veure la vida en blanc i negre

per Redacció, el 31 de gener de 2023 a les 06:00
Quan ens passa alguna cosa negativa, tendim a pensar que la nostra vida és un desastre i ens enfadem amb nosaltres mateixos perquè les coses no han sortit com ens esperàvem. Però, en realitat, aquest pensament no és real, sinó que és fruit d'errors mentals que el nostre cervell comet a l'hora d'interpretar la realitat.

Això succeeix cada cop que som víctimes biaixos cognitius, ja que són els responsables de què distorsionem la realitat. Concretament, el splitting o pensament polaritzat és el responsable de fer-nos interpretar la realitat en extrems. És a dir, pensar que la nostra vida o és perfecte o, per contra, és un autèntic caos.

Aquesta mentalitat, però, no ens fa cap favor, i per això des de Yasss han compartit 3 coses que podem fer per combatre-ho:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: